Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Untung Sampai 4 Angka Sebulan Dengan Sistem Dropship Siapa Tak Nak!

Fenomena Bisnes Dropship Pertama Di Malaysia! Ada sesiapa yang dah pernah dengar ke belum? Kalau belum, tak apa saya akan terangkan di sini. Chewah, ada gaya jadi tukang promote tak? hahaha!!! Benda bagus kite kena kongsi, betul tak?

Dengan hanya yuran bulanan SERENDAH RM20 je, kita dah boleh berniaga dengan Sistem Bisnes Dropship Sinar Niaga ni ok. Kalau kita nak sewa tapak jualan dekat mana-mana kedai, boleh ke dapat kadar serendah ni??? Memang tak lah kan. Huhuhuhu. Lepas tu, Sempena promosi ‘Year End Sales’ (YES) 2011 yang berlangsung sehingga 31 Disember 2011, anda hanya perlu membayar RM120 sahaja untuk permulaan. Jimat RM40!

Kemain murah!!! Rasanya, bila kita beli apa-apa produk pun mesti kita harapkan ada “extra bonus” kan?? (Akulah lah tu.hahahaha!!) So, kalau korang tempah pakej Sinar Niaga ni korang akan dapat bonus!! Apa bonus menarik tu, sila dapatkan di Website Sinar Niaga. Jangan lepaskan peluang maa!!!

Ok, dekat sini saya kongsikan sikit macam mana sistem Sinar Niaga ni akan dijalankan. Senang sangat!! Saya beri contoh promosi melalui Facebook. Korang mesti dah ada facebook kan? Ah, memang senang buat bisnes Dropship ni kalau kita dah ada akaun Facebook. Cuma, untuk bagi ”clear” saya ringkaskan di sini untuk korang.

Pihak penyedia servis dropship akan memberikan anda akses kepada produk dengan harga borong. Sebagai contoh, harga borong sehelai baju ialah RM31.00 + RM7.00 kos penghantaran.

Anda menjual baju tersebut di Facebook dengan harga pasaran yang mampu anda jual. Sebagai contoh, anda menjual baju yang dengan harga pasaran iaitu RM50.00 + RM7.00 kos penghantaran. Pelanggan membuat pembayaran sebanyak RM57.00 kepada anda sedangkan anda hanya perlu membuat pembayaran sebanyak RM38.00 sahaja kepada pihak dropship untuk baju tersebut.

Dalam situasi perbezaan harga inilah keuntungan anda. Dalam contoh yang diberikan, anda berjaya memperolehi untung sebanyak RM57.00 – RM38.00 = RM19.00! Cukup mudah.

Mudah bukan??? Tulis banyak-banyak tapi tak ada bukti pun buang masa kan? Korang boleh teruskan bacaan mengenai Fenomena Bisnes Dropship Pertama di Malaysia ni di website Sinar Niaga. Dekat situ, korang boleh baca testimoni (bukan rekaan ya) oleh mereka yang sudah berjaya BUAT DUIT dengan Bisnes Dropship Sinar Niaga ni.

Dengar cerita Pelajar Sarjana Muda Menjana Pendapatan RM2788 Sebulan!, Saya baca, saya yang rasa nak melompat kegirangan!hahahaha!! SAYA MESTI Daftar Bisnes Dropship ni!!!!

Paling mengujakan, Otai Besar Bisnes Dropship Sinar Niaga ni iaitu Adly Mukhtar telah berkongsi pentas bersama 3 orang speaker lain bagi mengetengahkan idea kreatif masing-masing di APEC Young Entrepreneur Summit (YES) 2011 dalam sesi Creative Art dan semestinya Pakej Sinar Niaga pun dah dikongsikan bersama. 3 speaker iaitu Datin Seri Tiara Jacquelina (The Secret Life of Nora), Tuan Haji Burhanuddin (Animasi Upin & Ipin) dan Leon Tan (War Of The Worlds : Goliath)

Apec

Apec

Jangan main-main, saya memang YAKIN 100% Bisnes Dropship Sinar Niaga ni akan jadi fenomena yang luar biasa di Malaysia dan tidak lama lagi ke seluruh Asia pulak! Saya memang dah tertarik, jadi tak lama lagi saya sendiri nak join Bisnes Dropship paling mudah ni! 1 Metod bisnes yang mudah bagi mereka yang ada impian nak jadi usahawan Malaysia! Wehoo!!!

Jom ah kita sama-sama menjadi usahawan dengan bantuan Bisnes dropship Sinar Niaga ni. Diulangi, Sempena promosi ‘Year End Sales’ (YES) 2011 yang berlangsung sehingga 31 Disember 2011, cuma perlu bayar RM120 sahaja untuk permulaan. Jimat RM40! Jom Tempah sebelum promosi tamat. wahaha!!

Good luck untuk semua!!!!! Ehem, Gadget Bertuah siapa yang bertuah ya? Perhatian kepada peserta-peserta Gadget Impian by Denaihati. hehehe!!!