Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Tarikh Keputusan PMR 2011 Diumumkan

Tarikh Keputusan PMR 2011 diumumkan dalam bulan Disember. Cuma, Tarikh Keputusan PMR 2011 iaitu 22 atau 23 Disember 2011 je yang kita masih tak tahu. Saya cuba cari informasi tentang Tarikh Keputusan PMR 2011 yang sebenar tapi hampalah pulak.

Blog Ohcikgu dan blog Cerita Cikgu Sekolah pun tak pasti samada Tarikh Keputusan PMR 2011 keluar pada 22 atau 23 Disember 2011. hahaha!! Hah, macam mana tu? Saya berdebar juga sebab ada anak saudara yang ambil Peperiksaan Menengah Rendah tahun ni. Muda-mudahan dapat keputusan yang baiklah.

Tapi, kalau masa Tarikh Keputusan PMR 2011 keluar dan keputusan tak baik sangat pun tak apa. Kalau sudah usaha dan cuba sedaya mungkin. Kita nak buat macam mana kan? Mungkin bukan rezeki adik-adik ni nak dapat keputusan peperiksaan yang baik. Dunia belum kiamat, jadi jangan berputus asa.

Saya baca diblog Cerita Cikgu Sekolah, katanya cikgu-cikgu akan pening ya bila ramai yang tanya bila Tarikh Keputusan PMR 2011 yang sebenar akan keluar. hahaha!!! Sabarlah ya cikgu sekolah. hehehe. Besar tanggungjawab jadi cikgu ni kan? Semoga hidup cikgu dirahmati selalu ya. Hmm, boleh saya tanya, bila keputusan peperiksaan keluar?kikikiki!!

Apa-apapun, kita kena tunggu pengumuman rasmi tentang Tarikh Keputusan PMR 2011 yang sebenar lah nanti. Nanti, kalau dah tahu. InsyaAllah saya akan update lagi entry ni. Kalau ada cikgu-cikgu yang lagi hebat, dah tahu tarikh sebenar tu. kongsi-kongsilah dengan kami di sini. wehooo!!!!

Rasanya hari khamis 22hb.

Dalam pengalaman 2 tahun kebelakangan ni selalunya khamis merupakan tarikh pengumuman, UPSR pun 17hb Khamis. Tahun lepas pun sama dua-dua exam UPSR dan PMR diumumkan pada hari khamis. Nak lepas cuti hari natal rasanya tidak akan jadi kot..dah lama sangat tu.. Hari tu SPM 2010 pun sama juga. hari khamis ..:)