Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Idea Hadiah Korporat Yang Terbaik Diberi Kepada Pekerja dan Pelanggan

Adakah anda sedang cari satu hadiah korporat(corporate gifts) untuk diberikan kepada pekerja dan pelanggan anda tapi anda tidak ada ilham apa hadiah yang patut dibeli? Jika ini adalah masalah anda sekarang, maka anda harus mempertimbangkan pelbagai pilihan hadiah yang menarik yang boleh anda dapat dengan harga yang berpatutan. Saya akan berkongsi dengan anda sebentar lagi supaya anda boleh dapat idea untuk beli hadiah yang sesuai.

Terdapat banyak kedai yang membekalkan pelanggannya dengan banyak idea hadiah korporat yang luar biasa untuk dipilih, agar mereka boleh memberinya sebagai hadiah untuk pelanggan atau pekerja mereka.

Hari keistimewaan adalah hari yang baik untuk anda berikan hadiah korporat kepada mereka, antara hari keistimewaan termasuk hari jadi, hari perayaan dan hari ulang tahun syarikat. Ia adalah kesempatan yang baik untuk pelbagai korporat dan organisasi untuk menyambung hubungan dan mengikat kerapatan secara emosional dengan pekerja dan pelanggan.

Pilihan untuk hadiah korporat mempunyai jenis yang amat banyak. Berikut adalah senarai 10 item utama yang luas sebagai idea & pilihan hadiah korporat yang boleh anda pertimbangkan.

1. Barang Kemas Kaca Modern

Pelbagai barangan kaca gelas moden boleh diperolehi dalam pelbagai jenis mengikut bajet yang anda sediakan.

2. Peralatan Utiliti Rumah

Salah satu kategori yang paling popular untuk hadiah korporat ialah Peralatan Utiliti Rumah. Pelbagai peralatan rumah seperti aksesori dapur dan produk elektronik yang dibungkus dengan design yang menarik telah secara tradisinya diberikan sebagai hadiah untuk pekerja.

blender

blender

3. Alat Memasak & Alat Panggan Roti

Produk utiliti alat memasak dan alat panggan roti juga boleh anda dapatkan dalam pelbagai jenis dan model.

4. Hamper Hadiah

Pilihan yang paling popular untuk hamper hadiah adalah hamper yang mengandungi dengan coklat, gula-Gula, makanan snek, kotak buah kering dengan pelbagai kombo.

hamper

hamper

5. Hiasan rumah, Peralatan Tidur, Linen Katil dan Tilam

Ini merupakan produk yang diperlukan oleh semua keluarga. Produk katil seperti selimut yang selesa dan produk lain juga sangat berguna.

6. Hadiah Kombo Eksekutif

Banyak barangan pilihan dan kombo yang boleh dijadikan sebagai hadiah eksekutif khas. Antara termasuk pen, tali leher, tie pin dan cufflinks.

7. Pelbagai Beg

Beg banyak digunakan oleh semua pekerja dan pelanggan, jadi ia amat sesuai untuk dijadikan hadiah. Antra beg yang boleh dipertimbangkan termasuk beg komputer riba, beg duffle, beg perjalanan, Beg kulit. Boleh anda beli beg mengikut keperluan utiliti dan bajet anda.

8. Produk Berjenama Berkelas

Pelbagai jenis produk jenama dan classy yang digemari oleh orang ramai seperti T-shirt dengan jenama Nike atau minyak wangi dengan jenama Chanel.

9. Produk Berteknologi Dan Gajet

Pelbagai produk teknologi yang bergaya dari hari ke hari yang boleh digunakan sebagai produk digital, produk kecergasan, produk mewah.

bluetooth speaker

bluetooth speaker

10. Baucar Jenama Dan Baucer e-Hadiah

Salah satu hadiah paling bergaya pada hari ini adalah baucar hadiah untuk pelbagai jenama, membeli-belah e-dagang dan restoran.