Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Ciri-ciri orang yang tak setia..

1) Suka tukar barang yang dipunyainya kerana cepat bosan.
2) Tidak berasa risau bila pasangan melupakannya.. Kumbang bukan seekor, bunga bukan sekuntum..
3) And suka tukar-tukar design blog.. haha.. Sebab cepat bosan..

Actually, blog ni baru tukar warna lagi.. Kepada rakan-rakan yang setia membaca kandungan blog yang simple dan tak berapa matang ni memang dapat nampaklah perbezaannya, thanks sangat-sangat.. Apalah erti sebuah blog tanpa pembaca kan.. Hidup segan, mati tak mahu.. Kalau tak nak orang baca, bagus tulis dalam buku diari saja.. Hehe, blog lain takde pun yang pandai bertukar macam chameleon, macam blog ni.. So, saya try lah tahan-tahan hati juga supaya tak tukar.. Tapi, orang kata ‘bila hati dah mau, apa pun tak boleh kan’..

By the way, saya risau juga sebab bila ada perangai suka tukar-tukar dan tak tetap ni kononnya tak setia.. hehe..

Hari sabtu nanti saya balik Sabah.. Dah lama sangat tak balik.. Tapi cuma dua minggu lah. Then, balik pula lagi ke Penang untuk tolong cousin jaga anak buah.. Nasib baik comel.. Dengar-dengar Penang ni cuaca panas ea? Hoho, kes tak nak hitam lah ni.. Kulit muka saya ni cepat menggelap.. Rasanya sebab dulu saya kerap buat aktiviti luar and tak jaga sangat muka (padan muka)..

anak buah

anak buah

So, banyaklah pengelupasan yang berlaku and menyebabkan muka saya cepat gelap.. Eh, teringat pula advice dari seorang akak senior.. Katanya, jangan pakai produk pencuci muka yang menggalakkan pengelupasan kulit muka.. Nanti cepat gelap.. Hehe, actually tak cerah pun takpe.. Yang penting tona sekata..